Blog

Podrobné články a krátké zprávy o Grav CMS a souvisejících technologiích...

Vít Petira 3 minuty, 44 sekundy 658

Po deseti měsících je na světě další verze doplňku Stamp, která nově získává informace o všech registrovaných uživatelích a ukládá je do Twig proměnné users, z níž je lze následně použít v šablonách stránek nebo přímo ve stránkách, pokud jsou zpracovávány prostřednictvím Twigu.

Vít Petira 4 minuty, 58 sekundy 669

Po téměř šesti měsících je tu doplněk Stamp v1.0.4, který nově podporuje taxonomii typu author. Původně byla tato funkcionalita plánována již do verze 1.0.2 v rámci Gravu v1.6, nicméně z důvodu vydání nového Gravu v1.7 v lednu 2021, a s tím související nekompatibility v pozměněném API, došlo nakonec k odložení na neurčito do další nějaké budoucí verze. Ta přichází právě nyní.

Vít Petira 6 minuty, 33 sekundy 725

Po několika měsících je tu doplněk Stamp v1.0.3, který nabízí možnost výběru formátu jména (na výběr je plné jméno uživatele nebo jeho uživatelské jméno) uživatele (autora, resp. editora), které se uloží do hlavičky stránky a následně se může zobrazit v záhlaví článku (nebo jakéhokoliv typu stránky).

Admin 1 minuta, 9 sekundy 480

Od dnešního dne je dostupná nová verze doplňku Stamp 1.0.2. Hlavní důvodem pro její vydání byla aktualizace metod zajišťujících kompatibilitu s Gravem 1.7, resp. s Admin Panelem 1.10, neboť předchozí verze Stamp 1.0.1 používala metody, které již nefungují.

Admin 2 minuty, 14 sekundy 957

Upgrade z Grav 1.6 na Grav 1.7 probíhá při dodržení doporučených postupů zcela bez problémů, pouze je třeba si dát pozor na nekompatibilitu doplňků třetích stran, tedy těch, které nejsou vydány přímo pod hlavičkou Team Grav.