Doplněk Stamp

Anonym 0 minuty, 33 sekundy 589 doplňky

Pokud používáte Grav, možná využijete doplněk Stamp, který automaticky ukládá do hlavičky stránky datum poslední editace, jméno editora a číslo provedené revize. Volitelně pak lze jeho prostřednictvím přidat datum a/nebo jméno autora, resp. přepsat datum a/nebo jméno autora, pokud již existují. Doplněk je možné velmi podrobně nastavit, aby vyhovoval konkréním potřebám webu, resp. jeho uživatelů.

Ukázka:

title: Test
date: '10:23:53 02-12-2020'
author: 'Vít Petira'
date_modified: '13:48:16 02-12-2020'
editor: Admin
revision: 1

Doplněk je stále vyvíjen, v příští verzi již bude podporovat taxonomii pro pole author.

Více informací nazeznete v repozitáři Stamp Plugin.

Doplněk v aktuální verzi (1.0.1) si můžete stáhnout z oficiálního webu, popřípadě jej naistalovat přímo přes administrační rozhraní (Admin Plugin).

Nalezli jste v článku chybu, ať již gramatickou nebo faktickou? Článek prošel pouze autorskou korekturou a drobné nedostatky, jako překlepy nebo chybný slovosled, se v něm mohou vyskytovat. Pokud je objevíte, pomozte příspěvek upravit oznámením přes kontaktní formulář nebo na e-mail. Budou vám vděčni nejen autoři, ale zejména ostatní čtenáři.

Pomozte Grav.cz prolinkovat. Projekt Grav.cz se za dva roky provozu rozrostl a ve starších příspěvcích na Blogu mohou být uvedeny pasáže, které by stálo za to prolinkovat na konkrétní související řešení, která jsou uvedena v následujících příspěvcích. Pokud takové objevíte, pošlete informaci přes komunikační kanály uvedené v předchozím nebo následujícím odstavci.

Diskuze k článku není k dispozici. Pokud ale máte k tématu článku podněty, připomínky nebo dotazy, je možné je sdělit ve skupině na Facebooku, kde se k nim vyjádří nejen autor, ale případně i další diskutující.

Předchozí příspěvek Následující příspěvek