Blog

Podrobné články a krátké zprávy o Grav CMS a souvisejících technologiích...

Vít Petira 0 minuty, 26 sekundy 428

V květnu tomu budou dva roky, co jsem napsal velmi podrobnou nápovědu pro akci watermark, která je dostupná v článku Vodoznak aneb Nepokradeš, Kelišová! na tomto blogu. Jak je v článku uvedeno, současně jsem vytvořil i stručný popis, který jsem poskytl do oficiální anglické dokumentace.

Vít Petira 0 minuty, 51 sekundy 642

Dnes je tomu přesně rok, co došlo ke zprovoznění webu Grav.cz. Jak jsem avizoval v článku Prvních pět měsíců provozu webu Grav.cz, pronesu při této příležitosti několik slov.

Admin 0 minuty, 9 sekundy 751

Grav.cz byl dnes (díky několika vytrvalým urgencím Vojtěcha Tomeše 🙏🔒) převeden na HTTPS. Všechny původní odkazy zůstávají v platnosti, resp. dojde k jejich přesměrování z nezabezpečeného protokolu HTTP na zabezpečený protokol HTTPS.

Admin 0 minuty, 11 sekundy 478

Dnes je tomu rovných pět měsíců, kdy došlo k registraci domény grav.cz, čemuž den poté následovalo zprovoznění webu Grav.cz.

Admin 2 minuty, 14 sekundy 957

Upgrade z Grav 1.6 na Grav 1.7 probíhá při dodržení doporučených postupů zcela bez problémů, pouze je třeba si dát pozor na nekompatibilitu doplňků třetích stran, tedy těch, které nejsou vydány přímo pod hlavičkou Team Grav.